måndag 4 oktober 2010

presenter presenter

Kamerans batteri har lagt av. Det sitter i laddaren.Har vi hört den förut?

Jag ville fotografera, för jag har nämligen fått min stickpåsebytepåse - som var två påsar! Och garn! Men eftersom söta Maria själv lade upp bild på påsarna hon sytt innan hon skickade dem, så säger jag bara: TACK Maria! I brevlådan låg en massa omtanke i både två sorters välsydd påse och två nystan strumpgarn! Jag synade genast sömmarna på den lilla påsen för att lista ut hur du gjort, så jag kan göra fler! Urfiffig påse!

I lördags hade dessutom söta Sandy med sig söta knappar! Keramikknappar i form av älgar!

Tack ljuvligt söta människor för omtanken!

Själv har jag listat ut vad min hemlis ska få... Nu ska det bara samlas ihop och petas ner i ett paket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar