onsdag 20 oktober 2010

lycka i posten


Redan i fredags kom mitt första hemlispaket, och ett sådant paket det är! Jag skrattade faktiskt högt när jag öppnade, för min hemlis varnar för att man ska nog inte säga knallgrönt om man inte menar knallgrönt, och syftade på den knallgröna Angorett-härva hon skickat med.

Kära hemlis - jag har själv köpt detta garn i den här färgen. Jag har själv stickat i detta garn i den här färgenJag har själv givit bort detta garn i den här färgen. Jag älskar detta garn i den här färgen.

I paketet låg även Filati Pregiati i en mörk och varm vinröd färg.

Kära hemlis - jag har ett annat garn från detta märke i annan kvalitet - i nästan samma färg! Hur kunde du veta? För du skriver att vi inte träffats, men ändå är det som om du varit i mitt garnskåp!

Förutom dessa fullträffar fick jag även jättemumsigt te (jag har provsmakat) och jättefina knappar! Jag har en toppenhemlis!

TACK!

(Tyvärr har jag fortfarande inte min toppenkamera... så det är en kass mobilbild som visar den fenomenala presenten...)

2 kommentarer:

  1. Det är helt uppenbart att det är fler Hemlisar än min som vet vad man tycker om utan att ha sagt det... Är de tankeläsare eller?

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt paket... jag väntar fortfarande... Ser ljuvligt ut, snacka om att förgylla vilken dag som!
    Kram Susanne

    SvaraRadera