fredag 8 oktober 2010

inside this knitter's studio

Råkade slå på TVn mitt i "Inside the actor's studio" och James Lipton var mitt i sitt lilla frågeformulär. Jag gillar det och har länge funderat på vad jag skulle svara på några av frågorna. Några av mina svar ändras ibland, och några har jag aldrig funderat på eller är fortfarande osäker på, men jag bestämde mig för att ge mig samma intervju. Jag letade reda på frågorna. Alltså - läs frågorna med långsam och välartikulerad basröst så att stämningen stämmer, så svarar jag på följande:
What is your favorite word?
nära

What is your least favorite word?
prestige

What turns you on?
långsam och kärleksfull beröring

What turns you off?
skrytsamhet

What sound or noise do you love?
tystnad i naturen (är aldrig tyst) och vovven som pratar i sömnen

What sound or noise do you hate?
när någon tuggar isbitar och skarpt falska toner

What is your favorite curse word?
Jag vet inte om jag har något, men "fan" ligger närmast tungspetsen när jag slår i en tå eller så

What profession other than your own would you like to attempt?
Stickdesigner och/eller författare

What profession would you not like to do?
Prostituerad eller ekonom

If Heaven exists, what would you like to hear God say when you arrive at the Pearly Gates?
"Så du tvivlade va? Haha! Välkommen!"

2 kommentarer: