lördag 30 oktober 2010

helluva week

Jag har haft en sjujevvla vecka. One helluva week som man säger. Jag har gråtit av trötthet. Jag har gjort mitt bästa. Jag har gjort tillräckligt. Jag har inte hunnit allt. Och så har jag renoverat matrummet.

Min kamera har fortfarande inte kommit tillbaka, så jag utlovar inga bilder ännu, men jag tror det blir tokfint! (Sista lagret färg torkar just nu, så jag vet inte hur möblerna passar ännu...)

Däremot lovar jag att visa bild på mitt MixMatch-paket som kommit fram. När Sambo kommer hem med kamera, eller om jag lyckas ta en tillräckligt okej med mobilen.

Och vilket paket det var! Garnfröken - det var fantastiskt! TACK! Jag har inte fått iväg ditt paket ännu, men jag kan bara hoppas att jag kan göra dig lika glad. Att det kom fram just denna helluva week gjorde det inte sämre, för jag satt där på köksgolvet med presenterna i famnen och grät av både tacksamhet och trötthet en stund. Ja, så trött är jag.

Så idag tog jag sovmorgon. Min första på länge.

Detta bloginlägg i korthet:
Jag ska visa bilder på ett fint rum och ett fint paket - men inte just nu.

1 kommentar:

  1. Åh, vad roligt att du gillade paketet! Och extra kul att det kom fram när det behövdes som bäst. Kram!

    SvaraRadera