söndag 3 oktober 2010

garnlördag

Efter några om och men (Bilen startade inte så i stället för att jag hämtade Åsa, fick Åsa hämta mig) kom vi iväg till Grötö och Stickfestens Förfest på Grötö! Alla var där! Eller, nej, alla var inte där och jag saknade de jag saknade förstås, men de som var där var jag så glad att se! (Och nu är det söndag, så nu saknar jag er allihop!) Det stickades och spanns och krokades och virkades och skrattades och pratades och åts. Det var en fantastisk stickfest.
Slavi var där med garndrömmar. En härva röd colinette jitterbugg fick följa med hem till mig, för vem kan motstå hav av vackra garner spridda över bord på det här viset...
Jag stickade på en lila kofta, och på en grön sjal, som jag hoppas ha bilder på färdiga snart, för jag är nästan less på bägge projekten. Nästan.
Nu längtar jag efter nästa stickevent igen. Kanske måste jag hitta på ett själv snart, för såna här dagar gör dagarna däremellan mycket lättare, för man kan minnas eller längta till Stickdagarna.

(Det ljusrosa mästerverket är Slavis Laminaria i Malabrigo lace)

1 kommentar: