söndag 31 oktober 2010

bästa sortens dag

Ni underbara!
Jag bjöd in till torpstickning idag och mitt hem (inklusive nytt matrum - fast vi satt bara i vardagsrummet) fylldes med fantastiska människor! Garnnörderi, glada skratt, fika, fina människor. Jag kan faktiskt inte ha det bättre än så här.

Sen hade jag verkligen inte bett om gåvor, men jag har fått handfärgat (!) garn och från U, böcker från M, himmelskt mumsig äppelkaka från Em, handspunnet (!) garn från El samt tyg och knappar från El och P! Jag är rörd. Faktiskt till tårar, för jag grät en glädjeskvätt över hur fina ni alla är efter att ni åkt! TACK alla som kom, för jag ser det som en gåva bara att få sticka ihop med er!

Sen fick jag bonus-besök av S när alla andra åkt. Via Online Stickcafé-gruppen upptäckte vi att vi är nästan grannar, så sticksnacket fortsatte en stund till! Jättemysigt!

Och på tal om stickcafé online har gruppen nu över 800 medlemmar, så jag drar strax igång en utlottning där för att fira att det har blivit en sån fantastisk grej, som inspirerar till att sticka tillsammans på ännu fler sätt! För är det en sak som idag bevisade ännu en gång, att stickning blir ännu bättre - tillsammans!

Garnnördar är vi allihopa! Hurra!

(Jag har fortfarande inte fått tillbaka min kamera, så bilden har jag lånat av E.
Fler bilder finns hos El och M och Em.)

3 kommentarer:

 1. El som i El-ektikerns dotter El-in? Ha ha, som när jag försökte lura i folk att mina bröder heter El-on och El-of. (Ja, pappa ÄR El-ektriker)

  Tack för energiinjektionen! Du är bäst!

  SvaraRadera
 2. Låter som om ni hade en underbar eftermiddag. Är ledsen att ajg inte kunde vara där med er. Håller tummarna att det blir fler gånger.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh, det var helt fantastiskt! Tack för idag, det var underbart, mera sådant!

  SvaraRadera