onsdag 29 september 2010

skogens drottning

Igår höll jag kurs på Vuxenskolan. Det var jätteskoj och jag vill återigen tacka de som var med för en toppentrevlig kväll, där jag hoppas ni lärde er saker både av mig och av varandra!
Men det var inte därför jag öppnade bloggen idag, fastän jag skulle skriva massor om just att hålla kurs... Det får bli en annan gång.

För igår på vägen hem mötte jag "vår älgko".

Sedan vi flyttade till torpet har jag sett älg tre gånger och det har alltid varit en ensam älgko, så jag väljer att tro att det är en och samma. Igår stod hon alldeles intill vägen, precis i en kurva, så jag kunde stanna alldeles bredvid henne. Hon stod kvar en stund och vi tittade på varann en stund, innan hon sakta gick framför bilen över till andra sidan vägen och majestätiskt klev ut i spenaten och försvann. Hon var så nära, så stor och så fantastisk!


Det är få saker som imponerar på mig som stora djur, stora växter, stora väder (storm, åska, ösregn) och stora landskap.

1 kommentar:

  1. Vilken upplevelse att få se en stor älg livs levande på nära håll. De är mäktiga dessa djur, dock hellre vid sidan av vägen än framför bilen!

    Och en helt underbar kurs, fick ju en aha upplevelse på kursen, känner mig redo. Nu skall här bara arbetas bort lite i UFO högen innan ett engelskt mönster startas.

    Mamma hälsar så gott och tillsammans vill vi ge dig ett stort TACK för en mycket trevlig kväll!

    Många goa hälsningar

    SvaraRadera