måndag 6 september 2010

online stickcafé

Idag mår jag pyton. Jag tror jag har feber, men vågar inte kolla.

Eva tröstade mig i en kommentar på Facebook med att då får vi sticka ihop online... Och så blev det som det blev. Det blev ett Online Stickcafé (Facebook-länk)! Du är också välkommen!

Vi stickar ihop online mellan 15 och 22. Det betyder inte att du måste sitta och sticka alla dessa timmar i sträck. Det betyder att andra stickerskor pratar stickning och stickar under dessa timmar, men att man kommer och går som man vill. Berätta på cafésidan vad du stickar, vad du fikar och vilka garner som tänder glimten i ditt öga just nu!

9 kommentarer:

 1. Gleder meg - jeg blir med:))

  SvaraRadera
 2. jag är med! Lysande idé!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Jätte bra idé med stickcafé online :) Passar bra när man helst bara vill sitta hemma å sticka, men ändå vill fika och umgås med någon :)

  SvaraRadera
 4. Kul! Jag är med :-)
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas du mår bättre idag! Det gör jag...en lisa för själen:-)

  SvaraRadera
 6. ...Och det är ju ett ordspråk hemmifrån...en lisa för själen♥ (något som gör en riktigt gott) Glömde skriva det! Men det blir ju lite dubbelt just nu:-)

  SvaraRadera
 7. En annan kväll ska jag haka på. Igår hann jag inte eftersom jag upptäckte det försent. Men jag har anslutit mig till gruppen. Det var en rolig idé!

  SvaraRadera
 8. Anonym10:08 em

  Hittills har jag hållit mig undan från Facebook men nu känner jag mig lite lockad. Det låter fantastiskt trevligt. Jag har ganska nyss flyttat och har inte hittat några stickkompisar här ännu. Jag får helt enkelt värdera detta med facebook ännu en gång.
  /Sofia

  SvaraRadera