söndag 19 september 2010

Först ska jag gråta klart. Sen ska jag sova. Sen ska jag leta reda på ett sätt att klättra upp på en barrikad och slåss för det land jag vill bo i. För det land jag vill bo i är inte ett där Alliansen regerar och där SD får nära 6% av folkets röster.

10 kommentarer:

 1. Jag håller med dig fullt ut! Detta är det värsta som kunde hända.

  SvaraRadera
 2. http://www.youtube.com/watch?v=QPmvWBQ8PLk

  SvaraRadera
 3. Hojta till om du vill ha sällskap! Vi kan bli militanta stickerskor, jag är på!

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte om det är till någon tröst. Men här i Kramfors har de rödgröna i alla fall gått framåt sen förra valet. Här har S 49,7%. Det som är sorgligt är att SD har fått ett mandat i fullmäktige även här i röda Ådalen:o(
  Resultatet i riksdagsvalet vill jag bara grina åt. Sverige har blivit kallt. Det är så tragiskt.

  SvaraRadera
 5. får en annan va med i milisen mot trångsynthet och arrogans för andra människors liv?

  SvaraRadera
 6. Kan inte anat än instämma. det är en sorgens dag....
  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Jag har mina stickor i högsta hugg.. Jag vill oxå gå med i stickmilisen :-)

  SvaraRadera