söndag 5 september 2010

ett ganska tråkigt inlägg

Jag stickar en, för vissa bloggläsare, hemlig stickning. Därför blir det glest med bilder på ett projekt som jag tror jag blir väldigt nöjd med. Mottagaren är dock inte med på Ravelry, så det finns nu en bild på ett påbörjat projekt där för den som är nyfiken.

När jag inte stickar tittar jag på hösten som kommer krypande, med varma, röda toner och kalla, våta dagar. Det blir en stickningshöst. Det ska bli mycket stickat. Hittills idag har jag inte stickat alls. Det kliar i halsen, bultar i huvudet och rinner i näsan. Inte alls bra tecken inför en arbetsvecka jag verkligen såg fram emot.
I fönstret sitter en katt, i ladan byggs det en snickarbod, i datorn springer en dvärg (Jag spelar WoW), på torkställningen hänger det tvätt, i fåtöljen snarkar en hund, i magen kurrar det.

Dags att fixa något att äta. Något varmt.

2 kommentarer:

  1. Det blir en fin grej!

    SvaraRadera
  2. Fin present!

    Vilken vacker birma du har! jag tycker så mycket om birmor. Jag hade en birma en gång som hette Patsy efter Patsy i Absolutely Fabulous. Hon var en diva... :)

    SvaraRadera