lördag 18 september 2010

epic fail

Jag ska hålla föredrag. Och jag är fantastiskt stolt över att jag fått förfrågan om att hålla mitt föredrag om att sticka enligt engelska mönster för Föreningen Stickas årsmöte i Göteborg. Men det blev lite tokigt.

Jag vet inte om det står 9 i stället för 10 i något av mailen om saken, och jag valt att läsa bara där det står fel, eller om jag missförstod Susanne i telefonen, men jag var ju helt säker på den där nian. Jag hade förberett mig grundligt och var riktigt peppad över att få hålla ett riktigt bra föredrag! Heja mig!

...

"Men vad gör du här idag?" sa Ulla.
"Men..." sa jag.
Igår var det den 17e september och jag var beredd!
Det är bara att årsmötet är den 17 oktober. Oj då.

Men nu har jag å andra sidan en månad på mig att bli ännu mera beredd.

(Ulla skvallrade att det finns platser kvar i framför allt spetssticknings-kursen - där det alltså handlar om att förstå hur spetsstickning fungerar så att man efter kursen vågar sig på vilket spetsmönster som helst! Länk till anmälan finns två inlägg ner i den här bloggen.)

5 kommentarer: