torsdag 16 september 2010

Award igen!


Åh vad söta och snälla alla är i blogvärlden!
Den här "utmärkelsen" har ju gått några varv nu, och jag har fått den förr nån gång förra året, och jag blev lika smickrad då. Jag poängterar återigen att jag oftast inte skickar vidare saker som är uppbyggda som kedjebrev, men såna här är faktsikt bara en massa snällhet och välvilja som skickas runt, och det har jag förstås ingenting emot. Jag väljer dock att inte skicka den vidare till några särskilda, utan vill att alla ni som vet att jag läser era bloggar ska känna att jag gör det för att ni alla är inspirerande och fantastiska! Och jag klarar inte att länka till alla 173 jag har i min bloglista en och en...

Den här gången har jag blivit länkad till från Clara, Call Design och från Tyg och Otyg och de platsar alla tre i min lista över härligt inspirerande bloggar. TACK!
Utmärkelsen ber mig också avslöja sju saker om mig själv, och det gjorde jag sist också, så med risk för upprepning kommer här sju nya saker:

1. Jag sorterar gärna saker i bokstavs-, färg- eller storleksordning. Det som inte går att sortera på det viset blir ofta stökigt.
2. Jag kan vara en mycket osäker liten själ, men döljer det genom att antingen inte visa mig för folk, eller genom att ställa mig på scen och synas ordentligt.
3. Jag levde mina första sex år i Järfälla utanför Stockholm och gick på Råstensstugans dagis.
4. Jag har hittat hem hos min sambo och i vårt hus och lever det liv jag vill leva.
5. Jag kunde prata franska ganska bra, men måste snart hitta en ursäkt att verkligen använda franskan snart för jag håller på att tappa den.
6. Jag är forskare inom arkitektur och planering. Vissa dagar är det det häftigaste som finns medan jag andra dagar vill ge upp helt.
7. Prestige är det fulaste ord jag vet. Äkta är ett av de finaste.


1 kommentar:

  1. Vad avundsjuk jag är på att du lärt dig prata franska. Det önskar jag att jag kunde jag också.

    SvaraRadera