söndag 15 augusti 2010

underbar stickedag

Jag har haft en så underbar dag. Stickerskor fyllde mitt hem och vi har pratat garn och stickning hela eftermiddagen. De flesta stickade och några spann. Det var lite åsk-kvalmigt och ullen kändes lite kladdigt varm i händerna, så då pausade man med en chokladkaka eller bulle eller rulltårta. Tack alla underbara stickerskor för att ni alla är så underbara! Tack för att ni delar min hobby, men också för att ni delar med er av er!

Lilian delade med sig även av en annan hobby och hade med sig en pelargon i bästa torpstil som är alldeles underbar! Tack Lilian! Sandy kom med Wollmeise! Ja, Sandy åkte till Knit Nation och shoppade Åt Mig! Underbara människor! Tack igen!

Så det här vill jag göra om. Igen och igen. Och igen.

(På bilden gosar jag med 300 gram spenatgrön lace weight Wollmeise)

4 kommentarer:

 1. Myspys, och vad du är SOLBRÄND?!?

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Lisa för en härligt stickig eftermiddag i en helhärlig torpmiljö!!

  SvaraRadera
 3. Å vad mysigt det verkar ha varit, härligt :)

  SvaraRadera
 4. Anonym10:47 em

  men, men, du har ju samma tapet som vi har i hallen :)

  /febe

  SvaraRadera