onsdag 11 augusti 2010

två ändar


Bästa, bästa Dödergök gav mig presentkort på crash course i tvåändsstickning. I förra veckan fick jag lösa in det, och tro det eller ej - Det bidde nåt! Alltså, mer än en tumme. Jag har sett andra gå tvåändskurs, och har sett många vackra vantar och muddar och... ja, ni vet. Men också många små start-provlappar som liksom inte ens bidde en tumme.
Min bidde ett ipod-fodral! Och det är välbehövligt. Min ipod väntar som bäst på att få komma till farbror ipod-doktorn efter en smärre olycka. Men nu har den ett gosigt fodral, som på något sätt, någon gång ska förses med en äppel-logga har jag tänkt mig.

2 kommentarer:

  1. Snyggt snyggt. Åh tänkt tvåändstickning som är så s v å r t! ;-)

    SvaraRadera
  2. Ååå vad snyggt det blev! Kul ju att det blev nåt, nu när det var så svåååårt. ;)

    SvaraRadera