torsdag 26 augusti 2010

tacksamhet

Jag har inte bloggat mitt knapp-paket. Det gör mig nog till en dålig människa.

Men jag hade sådana storslagna planer om ett inlägg med massor av saker jag har att vara glad och tacksam över, och knapp-paketet var med där. Ulrika är en mycket rationell och klok person, så hon slog ihop frakten av knapp-paket med korsordsvinst för juli-korsordet. Det betydde att jag fick ett paket med sex nystan garn (fyra vunna, och två galet omtänksamma i grön angora-merino). Så var är bilderna på allt godiset undrar ni? Ja, det undrar jag också. Hur kunde jag vara så dum att låta min barnsliga glädje över att få sortera knapparna, gå före ert behov av att se dem i bloggen? Förlåt.

En av knapparna har jag lovat min blivande, egensydda väska. Så när den är klar får ni se den knappen åtminstone. Och de rödlackade kokos-knapparna måste jag nog ta bild på nån gång när jag gör ett inlägg om favoritknappar. Gud så läckra.
TACK Ulrika för det ljuvliga paketet!

Vet ni vad mer jag inte hunnit ta bild på ännu?

Paketet som kom i posten igår.
Den totala lyxen. Vinsten. Den där lådan som står här bredvid mig som jag inte riktigt vågar tro är alldeles min ännu. Min vinst från Ginas tävling. Mitt lyx-set.
Men det tog ju Gina kort på, så ni kan väl dregla över den bilden igen kanske?
TACK för att du drog just mig Gina! Jag vet inte riktigt hur man tackar för en sån här vinst, för jag är lite överväldigad.

6 kommentarer:

 1. Jag är inte missunnsam, men väldigt avundsjuk!...

  SvaraRadera
 2. Så roligt att du tycker om din vinst.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är värd vinster, lyxpaket och...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis! igen
  jag är lite grön...
  och lite förundrad också... Är det verkligen sant att du är med i sockgarnsbytet?

  SvaraRadera
 5. Ida: Det är sant. Du vet väl hur vackra sjalar man kan sticka i sockgarn? ;)

  SvaraRadera
 6. ebba n11:28 fm

  Nej, det gör dig inte till en dålig människa. Att man inte skriver något, säger något eller på annat sätt delar med sig av sin tacksamhet innebär inte att man ändå kan var oändligt glad och tacksam.

  SvaraRadera