onsdag 18 augusti 2010

radiopratare


Jag var med i Sticksnack i P4 Göteborg idag. Fantastiskt rolig att bli tillfrågad, och ännu roligare när Lena som är programledare efter sändning frågade om jag kan tänka mig att vara med fler gånger. Då kan jag tipsa om vad som händer, berätta om vad jag stickar på och kanske besvara stick-frågor så långt jag kan!

Jag är djupt smickrad och jättestolt över att hon tycker att jag skulle passa till det!


Bilden är lånad från sr.se/p4

7 kommentarer:

 1. Så gøy! Dette skal du være stolt av:)

  SvaraRadera
 2. Jag är så glad för dig att du fick vara med i radion. Du kan så mycket och inspirerar alla oss läsare genom allt du tar dig för. Programmet skall nu lyssnas på när jag slappar i soffan efter arbetet!
  Många goa hälsningar

  SvaraRadera
 3. Anonym5:05 em

  Jättekul att höra din trevliga röst i radio!!
  Julisen

  SvaraRadera
 4. Ooh va häftigt och kul!
  Bra gort tycker jag.

  ha det bra
  Mari G

  SvaraRadera
 5. Shit Lisa, du har så behaglig röst. Så götebortsk och trevlig! :)

  SvaraRadera
 6. Mycket bra! Även om jag inte begriper något.

  SvaraRadera
 7. Det var skoj att lyssna på! Ser framemot att få öra dig igen!
  Kram

  SvaraRadera