tisdag 24 augusti 2010

Om jag finge önska mig en sak just nu, som är lite lyxig, lite självisk och lite omöjlig, så vore det att få åka på nästa läger StickaMera ordnar. Den här gången i ÖverTorneå vid finska gränsen. Det ser ut att kunna bli hur häftigt som helst! Men jag har verkligen varken tid eller råd. *snyft*

5 kommentarer:

 1. samma här.. så nu ska jag köpa en trisslott och vinna 10.000 så jag kan åka utan dåligt samvete haha

  SvaraRadera
 2. Vilken toppidé Linn! Jag ska köpa en trisslott i morgon!

  SvaraRadera
 3. jag vill också, fisigt är vad det är.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle också jätte gärna vilja åka! Men jag hade inga pengar till förra lägret och läget är tyvörr oförändrat...
  Vi får väl dra ihop ett litet stickläger här på västkusten istället! :) Och köpa trisslotter förstås ;)

  SvaraRadera
 5. För dom pengarna kan man köpa MASSOR av garn....men roligt vore det...

  SvaraRadera