fredag 13 augusti 2010

...och så... och... och förresten

Jag vill sticka en grön Watershed och en Mariah i lila Cascade. Mariah-tröjan är inte till mig. Sen vill jag ha en randig uppifrån och ner-kofta, och det gröna garnet jag redan har som skulle bli en tröja vill jag ju få till. Och så måste Mandy-koftan bli klar, och så har jag börjat på en ny Hawthorne för den var så mysig. Och så har jag två vantstickningar på gång som ska avslutas innan jag börjar på ett par nya jag ar planerat. Och så vill jag någon gång sticka en Sylvi. Förresten har jag ju antecknat starten på en häftig randig och assymetrisk sak också... Och den där guldsjalen jag har garn till ska ju bli av nån gång. Och sen ska jag fundera på vad jag vill sticka därnäst...

4 kommentarer:

 1. Tur man inte är ensam... Startade precis en koftstickning, men avslutade även provtröjan! Imorgon provas den, utvärderas och omvärderas.

  SvaraRadera
 2. Haha, sådär tänker jag också just nu! Kommer på mig själv med att riktigt längta efter hösten så att man får mer sticktid och ännu mer inspiration :)

  SvaraRadera
 3. Låter som om du fått lite extra inspiration... :) Själv håller jag mig till att få klart tröjan, sen kan vi börja tänka på annat.

  SvaraRadera
 4. Ojoj som jag känner igen mig. :)
  Och snart kommer spinngrejset också. Voj voj.

  SvaraRadera