söndag 1 augusti 2010

mellantid

Svarta vinbären plockas. Jag är inte klar än och har plockat nära tio liter hittills. Vi har en buske. Vi har en stor buske.
Garnet packas. På tisdag bär det iväg mot stickläger i Dalarna. Min sista doft av semester, för jisses vad mycket jag har att göra sen... Men det betyder förhoppningsvis en massa stickspiration och sticktankar inför hösten.

Arbete planeras. Jag börjar se ljuset, samtidigt som vägen dit verkar längre och längre - I klarspråk - Jag är doktorand som börjar zooma in vilka frågor jag egentligen vill söka svar på. Det finns så mycket att göra...

Snickarbod snickras. Även om regnet ställt till det i tidsplanen är virket inköpt, sågen lånad och bygget planerat. Ska bli spännande att se hur långt Sambo har kommit medan jag är på läger sedan.

Jag sorterar redan i samlingen och försöker välja olika kombinationer till olika koftor och olika sorters människor innan jag ens fått veta vem jag ska skicka till. Du är väl med? Det är så fantastiskt roligt med knappar!

3 kommentarer:

 1. Anonym9:25 fm

  det var den största vinbärsbusken! ta mig tusan.

  SvaraRadera
 2. Vad ska du göra med alla bären då?

  SvaraRadera
 3. MMMmmmm vad gott med svarta vinbär!!!!!
  Så mycket gott det går att göra av dessa bär!
  Och knappar, dessa små godisbitar!
  Fortsätt njut av din semester och din resa!
  Många må gott hälsningar

  SvaraRadera