onsdag 11 augusti 2010

Liten Hagtorn


På sticklägret lade jag upp en Hawthorne. Jag har blivit alldeles tossig i designern Susanna IC tydligen, då det här är den tredje av hennes sjalar jag stickar. I mönstret föreslås ett garn i Alpacka/Merino/Silke av en tjockare sort, för att få till en härligt vintrig och draperande jättesjal. Jag gjorde denna första variant i Lucca Fino och fick en normalstor, jättemjuk sjal som kommer att passa utmärkt i min stora krage i höst. Men mönstret gav faktiskt mersmak, så nu väljer jag bland mina tjockare garner. Jag tror det blir en till.
Den var lika fin i slutet som...
...alldeles i början.

11 kommentarer:

 1. Den blev jättefin och iPod fodralet också. Du är så duktig! :-)

  SvaraRadera
 2. Å den är så fin, din Hawthorne! Jag skulle börja direkt om jag bara kunde bestämma mig för vilket garn jag vill använda.

  SvaraRadera
 3. Och vilken Hagtorn!

  SvaraRadera
 4. Snygg som tusan, den hade jag missat helt måste kolla upp snarast.

  SvaraRadera
 5. Very interesting article, thank you for sharing. I also want to share the following health articles, God willing, useful. Thank you :)

  Cara Cepat Menghilangkan Wajah Kusam
  Obat Sakit Dada paling Ampuh
  De Lemon Original

  SvaraRadera
 6. the article is very petrifying, hopefully it can be useful and an important lesson.

  Obat Herbal Untuk Mengatasi Ejakulasi Dini

  SvaraRadera