söndag 29 augusti 2010

lite nyordning


Mitt rum närmar sig "så som jag vill ha det". Idag flyttade "Hyllan Som Fattas" in och fattas inte längre. Kontorshalvan måste snart få sig en genomgång den också, och det saknas lite småpryttelförvaring här och var förstås. Och det där böset under bordet ska rensas och flyttas och... Ja, man blir väl aldrig riktigt färdig gissar jag.

6 kommentarer:

 1. Det värsta tycker jag är att när man fått undan exempelvis grejerna under bordet som kommer det nytt.....

  SvaraRadera
 2. Ååå vad jag är avundsjuk på " hyllan som fatts"!

  SvaraRadera
 3. Vilken var hyllan som fattades och blev det nåt tyg?

  SvaraRadera
 4. Den där hyllan får gärna flytta in hos mig.....

  SvaraRadera
 5. Hej du! Skåpet med glasdörrar är det gammalt eller går det att köpa i någon affär? Jag föll som en fura och behöver ett garnskåp med glasdörrar som inte ser ut som en bastudörr.

  SvaraRadera
 6. Det ser ju bättre ut än hos mig i alla fall. Anar att du faktiskt hittar dina grejor också, till skillnad från en annan...

  SvaraRadera