måndag 30 augusti 2010

förtydliganden

Åh, vad roligt att ni också verkar tycka om mitt hörn av Himlen (Rummet jag beskriver i inlägget nedan). Men ni har en massa frågor, så här kommer lite förtydliganden:

- Hyllan som saknades var hyllan utan dörr som står där, med vikta tyger och knappsamling i glasburkar i. En del av tygerna (fem meter tokmönstrade varianter) inhandlades samtidigt som hyllan på IKEA. Och jag vill redan ha fler. Här ska sys fler väskor och gömmor! (Varför har jag aldrig lyckats tycka det är roligt att sy någonting förrän nu? Jo, medeltidsklänningen härom året som jag fick ljuvlig hjälp med men... jisses.)

- Både garnskåpet och hyllan intill är Billy, 40 cm bred, från IKEA. Garnskåpets dörrar hör också till Billyserien, och jag har två extra hyllplan i varje för optimal garnsortering.

- Konsolhyllorna på väggen är två kapade hyllplan för knappa hundralappen styck från nåt byggvaruhus, som även sålde mediumvarianten Elfa-konsol-system som de är upphängda med. De här hyllorna hängde i Sambos rum i lägenheten och räknas därför som återvunnet material.

- Den vackra symaskinen är ett älskat arv från min farmor, som nu äntligen får visa vad den går för ibland.

- Stick-sorteringsgrunkan på väggen har jag inte sytt själv (Hur snabblärd tror ni jag är?), utan är köpt av fina Stickfrossa. Den är perfekt, för hon har förstås tänkt på allt vi KnitPro-användare behöver!

3 kommentarer:

 1. Tack för all info! Just ett sånt garnskåp blir det banne mig.

  SvaraRadera
 2. Tack för info! Nu har jag fler tips hur jag ska fixa till min stickhörna i lägenheten.

  SvaraRadera
 3. Det var nog bara garnskåpet jag såg.. I stugan har jag ett gammalt bokskåp med glasdörrar upptill. Hur skall jag smyga in det här hemma så mannen inte märker det..
  Så inspirerande din bild var.

  SvaraRadera