tisdag 22 juni 2010

växthus


Jag trodde aldrig jag skulle bli så förtjust i det lilla, stora växthuslivet!

Idag köpte jag fyra uppväxta tomatplantor för femtio kronor. Det tyckte jag det var värt, för mina egensådda ligger lite efter, för jag sådde så sent... Jag visste ju knappt att jag kunde.
Efter att ha läst hos Tant Kofta köpte jag också frön till borstnejlika, som jag hoppas få pipa av lycka åt nästa år...
Vinrankan är ju på intet sätt min förtjänst, men den gör mig fantastiskt lycklig. Det kommer dessutom massor med vindruvor på den! I min lilla oas.

9 kommentarer:

 1. Vad härligt med ett växthus och egna tomater! Själv kan jag inte odla örter på min balkong i österläge!

  SvaraRadera
 2. När jag var alldeles ny i bloggvärlden var du inne och kommenterade hos mig....jag har litet skoj för mig nu och tittar igenom kommentarer nu :-)och kollar in de bloggar som andra har. Då ser jag på din blogg att du köpt frön till borstnejlikor.
  I höst kommer jag att ha massor av frön...och jag har i alla de möjliga färger och varianter...om du vill kan jag plocka litet och stoppa i en kuvert till då. Men jag kan inte säga att det är röda, vita, lila och rosa i varje kuvert utan det blir som det blir i så fall. Skicka mail till pysselfarmor@yahoo.com så kommer det i höst när fröer finns.

  SvaraRadera
 3. Nu finns det borstnejlike-bilder på min blogg....det är bara ett fåtal detta. Men du kan ju alltid glo och sukta!

  SvaraRadera