onsdag 23 juni 2010

världens bästa och sämsta dag

"Hej alla! Jag har haft en händelserik dag. Först åkte matte iväg och lämnade mig hemma och jag hade skittråkigt, men bekvämt då jag bäddade fint åt mig i soffan med gosiga filten som jag inte får vara på när husse och matte är hemma. Men sen kom matte hem och jag blev jätteglad och sprang ett varv runt hela tomten i ren glädjefnatt. Sen gosade vi och lekte en stund innan matte fixade med sina grejer utan mig. Då hade jag det lite tråkigt igen, så jag gick på upptäcktsfärd i skogen bakom ladan. Det var nåt däråt som luktade så fasligt jättegott att jag var tvungen att undersöka... Och jag hittade värsta skatten! En hel grop med multnande bajs! Det luktade massor av spännande dofter samtidigt, och smakade en massa spännande också, och jag blev så till mig att jag rullade mig och riktigt gooosade med bajset. Då ropade matte på mig, men jag ville inte lämna detta underbara riktigt ännu, så jag rullade lite till och njöt av bajset så mycket jag kunde, tills jag började tycka synd om matte som ropade och ropade. Så då sprang jag hem. Men då var det konstigt, för matte verkade bli arg? På mig? På bajset? Tycker inte matte om bajs? Husse kom ut och lät också upprörd. Sen hämtade han kopplet och jag tänkte att vi kanske skulle ut på äventyr... men då hämtade matte schampoo-flaskan... och vattenslangen... Nej, nej, nej, nej, nej! Jag gjorde allt jag kunde för att slippa, men min husse är typ starkast i världen, så till slut gav jag upp. De gnuggade och spolade och vattnet var kallt och all den ljuvliga bajsdoften tvättades bort...
Stackars, stackars mig!
Det här var min bästa och sämsta dag samtidigt.
/Rolff"

4 kommentarer:

 1. Stackars dig Rolff! Hemsk matte och husse du har.....

  SvaraRadera
 2. Vilken insikt i hund-hjärnan du presenterar. :-) En framtid som hundpsykolog, kanske?

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha!
  Tipset från mina hundar är att rulla sig i rutten daggmask, den lukten sitter i ännu bättre.

  SvaraRadera