onsdag 2 juni 2010

sotfläckarna


Idag kommer tele-reparatören och tittar på våra svarta fläckar för att avgöra hur stora ingrepp som behövs för att laga det. Hoppas även få kontakt med någon TV-reparatör snart. När de sett förödelsen är det nog dags att tvätta vardagsrumsväggen...

I väntan på internet och normalitet plockar vi fästingar från katterna, jag stickar eller virkar litegrann, Han tittar på film om Gettysburg, vi grillar halloumi-ost, njuter av trädgården... Dagarna går.

Största förlusten för mig är att blixten åt upp batteriladdaren till min kamera, så jag har inte lyckats ta bilder på de PAKET som har kommit. Jag har fått TVÅ paket den senaste veckan och jag blir alldeles glad inombords bara jag tänker på dem. TACK till Göken och till Ulrika! Bilder, uppskattning och mera tack kommer så fort kameran fungerar igen.

Jag håller själv på att plocka ihop det sista till ett paket som ska skickas iväg... Håll i hatten vackra människa! Det kommer snart!

3 kommentarer:

 1. Anonym3:44 em

  Härlig blogg du har, och hoppas det går bra med telereparatören...

  SvaraRadera
 2. UJ vilken jäkla otur ni hade med blixten och allt! Tur ändå att det inte började brinna på riktigt.

  Vad roligt att paketet kommit fram och att du tyckte om det.
  Kram från göken!

  SvaraRadera
 3. Vassegoooo, fina-Lisan!

  Men de där sotfläckarna better be an engångsföreteelse, du! Huga!

  SvaraRadera