torsdag 3 juni 2010

paketen

Det är svårt att fotografera paketinnehåll när Larsson är kelig. Här sitter han och surar för att jag verkar mer intresserad av garn och knappar än av honom, men Larsson får ursäkta - paketet är värd all min uppmärksamhet och beundran!

Jag blev ju ihoptotad med Dödergök av fina Ulrika, och det var ju en fullträff! Jag är lite försenad med mitt paket till henne, som dock ligger ihoppackat här intill mig och ska postas imorgon (Håll ut!). Hoppas bara hon blir lika glad för sitt som jag blev för mitt för titta vad jag fick!
Underbara spetsboken är underbar! Underbara gröna garnet är så jag! Jag vill lägga ihop det med ett mjukt grått och sticka vantar... Så passande då att kortet inte bara är ett kort utan ett löfte om att Göken ska lära mig tvåändssticka! Hurra! Som om jag inte redan såg fram emot att träffa dig tillräckligt!
Teet doftar, den lilla börsen är prickig och knapparna är knappiga och jag är alldeles pipande tacksam för fullträffen. Sambo skrattade åt mig medan jag plockade med mina skatter, för jag pep. Bokstavligen. Pip!

Sedan gick det en helg då vi var i Stockholm hos min söta mamma, och så på måndagen låg det ytterligare ett paket i min brevlåda! Nu hade Ulrika totat ihop mig med sig själv i EnKoppGarn-bytet! TACK vännen! Mera grönt, mjukt garn från Sannstick (Anar vi att jag är grön-tokig fortfarande? Jajemän. Mera grönt!) och... och... KOLLA KOPPEN!
Japp. Fullträff. Pip!

Jag vet inte hur ni gjorde, men ni träffade mitt i tjurögat. Fullträff.
Les amies tricotant - douze points!
TACK!

5 kommentarer:

 1. Vassego! Den koppen bara skrek Lisa direkt jag såg den. :-)
  Kraaaaaaaam!

  SvaraRadera
 2. Varsågod! Jätteroligt att du tyckte om paketet. (Själv är jag mycket avis pga koppen du fick av Ulrika, så tokfin.)

  Det ska bli jättespännande att se vad mitt paket innehåller. :)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina paket! Den boken är fantastisk! Jag håller på med Miralda shawl nu och jag har älskat varje varv av den!

  SvaraRadera
 4. Vilka paket!
  Själv är jag förvånad över hur STOR Larsson har blvivit :)

  SvaraRadera
 5. Vilka Fantastiska paket :) Är det en marimekko-kopp?
  (Jag ligger efter i bloggläsandet...)

  SvaraRadera