onsdag 30 juni 2010

o'er there


I morgon bitti, så tidigt att du fortfarande sover (Jag bryr mig inte om om du är morgonpigg, vi åker tidigare än så) åker vi. Klockan 13.40 på eftermiddagen (eller klockan 19 i våra huvuden) landar vi o'er there. Newark flygplats, New York, United States of America. I elva dagar ska vi uppleva, shoppa, slappa, träffa och semestra. Jag ska försöka uppdatera med bilder och funderingar under tiden, eller åtminstone efteråt.

Till att börja med är planerna att Sambo ska få se Gettysburg, jag ska få se Falling Water, vi ska till New York City och jag ska få shoppa här. Lägg till det en far (min), ett hus, en glad kvinna som målar rummen i knalliga färger, en golden retriever som sägs vara gulligt korkad och vilda sköldpaddor i vattnet bakom huset.

Vi är tillbaka i vårt torp 12 juli, och då är alla välkomna på besök nästan när som helst resten av juli månad.

(Om någon av mina läsare med hjälp av rödmarkeringen på kartan, eller via ledtrådar i texten kan lista ut vilken stat vi ska till, så bjuder jag på en extra kaffekopp i torpet för er allmänbildning, alternativt för er förmåga att googla effektivt)

9 kommentarer:

 1. Jag åker också over there imorgon. Men mitt plan går kl 10:55. Trevlig resa!

  SvaraRadera
 2. Efter att ha tillbringat ett halvår som utbytesstudent i nordvästra hörnet av den röda fläcken så är frågan inte ens svår. :-)

  Ha en riktigt trevlig resa.

  SvaraRadera
 3. Vilken häftig resa! Hoppas allt går bra och att ni har jättekul!

  SvaraRadera
 4. Oj så trevligt, jag önskar er en fantastisk resa. Och oj vad mycket man hinner producera på en så lång flygresa! :-D

  SvaraRadera
 5. Hej Visa Lisa!
  Du får en utmärkelse av mig, se länk, för att du skriver så inspirerande och trevligt.
  http://magganmagi1.blogspot.com/2010/07/stolt-som-en-hona.html

  SvaraRadera
 6. Tips om hundbokauktion -

  http://stickebloggen.blogspot.com/2010/07/sy-sticka-till-hunden-bokauktion.html

  SvaraRadera