söndag 6 juni 2010

marsvinsdrake

Det är inte alltid jag vet vad det ska bli när jag sätter en penna på ett papper och klottrar en stund. Än mer sällan blir det av att scanna vanligt klotter... Men idag blev det en marsvinsdrake. Han såg ut att vilja något mer med tillvaron, så han fick bli digital också.
Om någon vill ge honom (ja, det är en han) ett namn eller ett läte eller så, vore det lite roligt.
Eller kanske en färg?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker han ser ut som en Bjarne! En kille som ville bli en Björn men inte riktigt lyckades...

  Sjalen har jag för övrig stickat upp och ner, inte konstigt att det inte ville sig med minskningen eftersom det egentligen var en ökning. :S Men tack för hjälpen, jag hade gråtit blod innan jag kommit på det själv. Tyvärr. Nästa gång får jag gå din sjalstickarkurs så jag får rätsida på det.

  SvaraRadera
 2. Det var en liten ynklig stackare. Ta hand om honom ordentligt, så han vågar visa styrkan som finns därinne.

  SvaraRadera
 3. En röd Egon, tycker jag att han ser ut som. En riktig fining!

  SvaraRadera
 4. Ååååå Lisa! Tack så väldigt mycket för det fin fina paketet. Det ska bloggas ordentligt efter jobbet men jag kännde att jag måste tacka dig nu på en gång. Tack! :)

  SvaraRadera