måndag 21 juni 2010

hundhotellet

Vi ska åka till "Junaaaajted stejts ovv amörrrrrka" (USA) ett tag i juli och vi trodde vi hade hundvakt... men nu blev det så att hundvaktens tik ska valpa mitt i resan, så det blev inget med det.
Han tar inte särskilt stor plats, särskilt som han gärna buntar ihop sig själv i en liten knut, men han klarar sig verkligen inte särskilt bra ensam i elva dagar.
Därför ringde jag idag, med viss tveksamhet och nojjig mammighet i maggropen, till Hundpensionatet...
"Hej... jag har en hund som..."
(Långt samtal om hundar följde...)

Vad härligt det är att prata med en människa som verkar förstå både dig och din hund, redan över telefon! Nu är jag helt lugn, och tror dessutom att pensionat-vistelsen, med träning på att umgås med andra hundar, kommer att göra Rolff gott. Det kommer att kosta en slant, men det är det verkligen värt att veta att han får det bra.

Så nu har vi semester allihopa. Katterna har semester här hemma, med en urgullig granne som kommer och tar hand om dem. Rolff skaffar nya kompisar och Tobbe ska få se Gettysburg. Jag ska shoppa garn och äta doughnuts. Det blir en bra semester tror jag.

3 kommentarer:

 1. Vilken tur att lille Rolff få bo på hotell. Så ni ska också till USA i Juli? Jag med. Garnshopping i hela Kalifornien blir det för min del :)

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att det ordnar sig, hundpensionatet ligger så fint med naturen runt hörnet.
  Och en resa till USA oj vad kul att höra vilka inköp av garner som du garanterat kommer att göra. Går ju inte att låta bli liksom!

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt härlig resa!
  Du vet väl att det går att slå frivoliteter på flyget?
  Kram

  SvaraRadera