måndag 7 juni 2010

glad vägvisare


På väg hem till oss står ett lyckligt teleskåp i en vägkorsning. Vid det glada teleskåpet kan man åka antingen till höger eller till vänster. Åker man till höger tar man nästa vänster och hamnar hos oss. Åker man till vänster tar man nästa höger och hamnar hos oss.

6 kommentarer:

 1. Alla vägar leder till Rom, eller i det här fallet till Lisa! :-D

  SvaraRadera
 2. Tycker mig se söta busiga spöket Labolina som förklätt sig till teleskåp :)

  SvaraRadera
 3. Perfekt, då är det lätt att beskriva vägen! :)

  SvaraRadera
 4. Ja du vännen ... jag kommer att mejlbomba dig ... för nu har jag skapat en egen blogg ... som blir mitt bidrag till Stickhjälpen i årets VM i fotbollsstickning - jag som inte ens är intresserad av sporten ;-). Så vill du kloka snälla människa hjälpa mig att få igång knappar etc så är jag tacksam. Ha det gott! G

  SvaraRadera