lördag 15 maj 2010

mera knappar!Jag har tydligen en ny hobby... Att leta knappar på loppis har blivit en drog. Först att leta upp lådan med udda knappar upp till bredden(i det här fallet de gamla glassburkarna), och sedan att sila dem mellan fingrarna och vänta på att ögonen fångar de riktiga gulkornen, karamellerna.
Idag plockade jag ihop två små godispåsar. Mycket hällde jag ner i burken med udda vackra knappar, men några sorter med flera av varje fyndade jag också. Allt som allt ett par hundra knappar kom med mig hem.
Fyrhåliga pärlemorknappar har på något vis blivit en specialkategori som jag alltid är ute efter. I alla storlekar. Här fick jag dämpa ljuset för att alla knapparna skulle synas.

3 kommentarer:

  1. Ljuvliga knappar, godisbitar för oss sakletare!

    SvaraRadera
  2. Jag kan bara säga: Välkommen i knappträsket!

    SvaraRadera
  3. De gröna ser ut som kattögon, jättefina. Nu blev jag sugen att gå på loppis.

    SvaraRadera