tisdag 13 april 2010

min

Javisst - halva Sverige kommer att ha den och alla kommer att veta att jag köpte den på Kappahl. Men vissa klädesplagg måste man liksom hjälpa hem till dess rättmätiga ägare, och i det här fallet är det jag! Jag fick tillbaka en midja jag saknat och ville genast hem till den Bra BHn...(Men frågan är fortfarande var jag får tag på vita, knälånga, sekelskiftes- mamelucker med volang? Nej, jag är ju inte så duktig på att sy...)

9 kommentarer:

 1. Attans, då hann du först!

  SvaraRadera
 2. Det är en underbar klänning! Bra val! Eftersom den säkert är slut innan jag hinner ner på stan så får jag nog slå på stort och sy en :-)

  SvaraRadera
 3. Helt enkelt skitsnygg!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du passade i den, jag provade den och Ella tyckte inte att jag såg klok ut:)

  SvaraRadera
 5. jag köpte mina senaste sekelskiftsmamelucker med volang på på HM faktiskt.. Förra sommaren dock men håll utkik :-)
  ( hittade din blogg via Stickfrossa)

  SvaraRadera
 6. Men ÅHHHH, tänk om jag hade kännt till den IGÅR när jag stod utanför Kappahl i Sthlm och valde att inte gå in!!!!

  SvaraRadera