tisdag 6 april 2010

LYS Asås


Förresten upptäckte jag att Garn-Tua på torget i Alingsås har blivit en dubbelt så stor liten garnbutik! De hade lite nytt också, och hade även gjort små 5-gramsnystan av bomullsgarn i glada färger som såldes som amigurumi-garn! Smart idé! Så nu har jag två bra LYS (Local Yarn Stores) att gå till i Alingsås! Stickgalleriet smyger jag redan i med jämna mellanrum...

5 kommentarer:

 1. Aha! Tack för förklaringen av LYS! (Har inte varit tillräckligt nyfiken för att fråga bara då och då noterat.)Härlig gul färg på garnet!

  SvaraRadera
 2. Sådan gul färg skulle jag behöva idag. En del dagar borde skrotas direkt från start.

  SvaraRadera
 3. Jag har en fantastisk garnbutik i Bollebygd. Nedergårdens garn och klädbutik. Där finns mycket!

  SvaraRadera
 4. Kul med valmöjligheter! Här har vi bara en garnbutik men en riktigt bra så det går bra ändå. Just idag hade de rea så jag är helnöjd just nu :)
  Kul att hitta hit till din blogg!

  SvaraRadera
 5. Tack för att du förklarade vad LYS betyder. Jag har undrat, men inte kommit mej för att fråga tidigare.

  SvaraRadera