fredag 16 april 2010


Jag trodde jag hade knappkoll, men sedan kom små metallknappar in i leken och talade till mig! Ska det vara flera små metallknappar i stället? Men sambo säger fortfarande röd stor knapp. Men ska det vara en eller två? Nu är jag konfys, och den galna idén jag hade kanske inte passar på det här projektet ändå? Dessutom blir jag mer och mer övertygad om att jag borde sticka på en krag-kant...

Vad tycker NI? För nu har jag krupit runt här med knapparna en lång stund och provat det ena galnare än det andra, men jag kommer tillbaka till stor röd eller liten metall. Men hur många av vilken sort?

4 kommentarer:

 1. Oj, det här var svårt! Allt är ju snyggt!

  Jag tror jag väger över liiiite mer åt metallknapparna. Men bara lite.:-)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar stor röd!

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad roligt att få se din gröna kofta, om vilken du bara talade om igår hos Tummelisa. Jag är tjejen du hjälpte med engelska sticktermer! Har varit inne på din blogg förut och funnit den inspirerande, men roligt att få råka träffa dig live.
  Jag skulle nog också föreslå de fina metallknapparna...
  Dessutom håller jag fullständigt med dig om dina språkdiskussioner, då jag själv undervisar i språk. /C

  SvaraRadera
 4. 5 metall! Såg jag för mitt inre öga! :-)

  SvaraRadera