tisdag 27 april 2010

Idag höll jag senaste Interweave Knits i handen. Jag var på väg till kassan, för den stod ju i hyllan för en gångs skull, det måste vara meningen... Sedan bläddrade jag lite och hittade inte ett enda mönster jag ville sticka, blev irriterad då genomgången av Kitchener Stitch inte var lika bra som andra så-här-gör-du-instruktioner jag sett någon annan stans...
Jag köpte inte tidningen.

(Men jag upptäckte Interweaves 4-dagars-rea och funderar på att faktiskt köpa någon av de böcker jag faktiskt vill ha... )

1 kommentar:

  1. Jag tittade just igenom mönstren och hittade ingenting jag heller. Insåg dystert att jag faktiskt har tyckt att tidningen överlag har varit hemskt tråkig ett bra tag nu. Tycker nog ärligt/gnälligt talat att det var roligare på den tiden Eunny la allt krut på sin egen design istället för på andras.

    SvaraRadera