tisdag 13 april 2010

kastrering

Djuren har varit hos doktorn idag. Så här gick det för Rolff:
före efter

Och för Larsson:

före efter

För Quisling var det lite mer invecklat. Hon skulle bara få en vanlig sterilisering, men som fröken Veterinär uttryckte det så "är hon inte skapt som alla andra". Det visade sig att katten med namn efter en förrädare och spion var mest av det ena, men även lite av det andra. Vi kommer att fortsätta kalla den lilla damen för Hon, men hon är lite av en Den eller Det. Söta lilla Den.

14 kommentarer:

 1. Lurig katt det där. :)

  SvaraRadera
 2. Nämen, nu när det är vår och allt?!
  Intressant katt, undrar om det är vanligare hos djur än människor?

  SvaraRadera
 3. Klart ni ska ha en hen-katt, det är inne med det tredje könet... ;)

  SvaraRadera
 4. Hi hi... Men det är ekonomiskt, man behöver inte betala för att ta bort varken kulor eller något annat? Så nu har du en bra ursäkt för att köpa den där klänningen, inte sant?

  SvaraRadera
 5. Sjömannen - nej det blev otroligt O-ekonomiskt, för ingreppet för att utreda hur hon egentligen var skapt blev större och mer avancerat än vad en vänlig sterilisering hade blivit, så hon är fortfarande ganska dålig efter dagens hemska äventyr. Stackars liten.

  SvaraRadera
 6. Anonym11:40 em

  Va intressant med katten- Jag läser genusvetenskap nu på universitet och vi diskuterar just detta med dubbel könstillhörighet eller ska man kalla det det tredje könet... Måste man veta katten är ju helt ljuvlig ändå. Samma katt som förr!

  SvaraRadera
 7. ps: det var inte mening att vara anonym nyss- gillar inte anonymt- jag bara tryckte fel :-)

  SvaraRadera
 8. Pappan1:32 fm

  Så nu är alla "den" eller???

  SvaraRadera
 9. Pappa: Nja, på sätt och vis är de väl det, men vi fortsätter säga han och hon...

  SvaraRadera
 10. Aj fasen! Jag trodde i min enfald att de kunde konstatera det utan att göra själva operationen. Dum tanke egentligen... Jag hoppas hon blir bättre snart! Hoppas hon piggnar till snart!

  SvaraRadera
 11. haha, man får väl kanske inte tycka att det är kul, men jag kunde inte hjälpa att jag skrattar högt framför min dator. Det är ju bara så passande att just quisling är en den!

  SvaraRadera