torsdag 29 april 2010

beautiful blogger

Jag har fått en blogaward av Johanna - Tack!
Återigen ombeds man berätta sju saker om sig själv, men det har jag, precis som Johanna, gjort förr. Och så ombeds man skicka vidare utmärkelsen. Jag har insett att dessa vandrande blogutmärkelser har en fördel i att jag hittat nya bloggar att läsa av att klicka vidare från de andra länkar till.

Men de jag skulle skicka vidare till har ju redan fått den här utmärkelsen allihopa, så i stället gör jag så här: På sistone har jag börjat klicka "följ" i blogger på de nya bloggar jag hittar, eller som jag upptäckt att jag inte fått in i min google reader. Det gör att ni här i min blogger-profil kan se vilka jag klickat på på sistone, och vilka jag följer med hjälp av sådan "blogger-prenumeration".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar