tisdag 30 mars 2010

UTLOTTNING

För att fira att många gillar min blog, och för att jag är på bra humör trots att jag mår potta just nu så är det min tur att dela ut fina priser till blogvänner!
Jag bryter som vanligt lite mot mönstret och lottar inte ut mjuka fina härvor som alla andra, utan priset är en liten BLACK BOX-digitalvåg. Den sista jag har just nu. Den väger ner till en tiondels gram och är ovräderlig när man beräknar garnåtgång. Den är dessutom så plutteliten att den får plats i stickväskan!


Som extrapris lottar jag också ut en favoritfilm! "Ensemble c'est tout" - och efter helgen på Grötö vet i alla fall jag att tillsammans är man verkligen mindre ensam! Dessutom har Audrey Tatou på sig en helt fantastisk stickad tröja...

Allt du behöver göra för att vinna är som vanligt att lämna en kommentar till det här inlägget. Berätta gärna vad som gör att just du hälsar på i just min blog! Vad av det jag skriver eller visar tycker du om? Så kanske det här gör att jag skriver mer av det ni helst vill läsa.

Vågen lottar jag ut, medan filmen går till den kommentar som ger mig det allra största leendet, för det behöver jag en magknipsdag som denna...

Jag drar och väljer vinnare nu på söndag.

28 kommentarer:

 1. Det var ju ingen lång väntan :)
  Jag vill gärna vinna en våg! Min våg är väldigt opålitlig, så det vore kanon med en ny.
  Jag gillar att läsa dina små vardagsbetraktelser, extra spicy är det när du lägger i lite analys också :) Och, såklart, Stickning.

  SvaraRadera
 2. Klart man skulle vilja vinna en våg, men: jag har redan vunnit det finaste priset eftersom jag har en sån fin vän i dig.
  Jag är inte så bra på att släppa människor nära, men med dig kunde jag från första sekunden vara mig själv rakt av och sådant går inte att väga i gram eller ens i ton.

  Jag hoppas magknipet flyr sin kos snart.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vill gärna vara med och vinna, den ser så smidig ut.
  Första gången jag tittade in hos dej skrev du om dina broscher (?)(du vet dina pusselbitar)
  Blev också så glad när du beskrev de personer du träffade och såg på din väg genom Göteborg, helt hysteriskt bitvis =)
  Sen har jag ju haft förmånen att umgås med dej och vet att du är en källa av värme och omtanke och en massa humor , de gör ju att de är lätt att välja och titta in hos dej.
  Hoppas nu att ditt knip har lättat.
  Må så gott de går
  Eva.

  SvaraRadera
 4. Jag vill vara med för jag vrålbehöver en sådan våg!
  Jag läser din blog av tre skäl;
  du stickar vackra och intressanta saker, du har flyttat till ditt drömhus (som jag via din blog är hemligt kär i!) och jag vill se om det blir någon vår runt ditt signaturtorp...:-)

  SvaraRadera
 5. Åh, jag vill vinna en våg. Jag köpte en liknande våg på tradera för ett tag sen, men på den kan vikten variera med 10 gram för samma pryl, trots att den påstås ha en noggrannhet på hundradels gram. Jag behöver verkligen en våg som fungerar.

  Som den djurgalning jag är så gillar jag när du skriver om dina djur. Och om stickning såklart.

  SvaraRadera
 6. Jag vill gärna vinna en finfin våg!
  Jag minns inte hur jag hittade dig men sedan första gången så tittar jag hit titt som tätt. Jag är nyfiken på ditt torp!...

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Å, vilken våg! Den inbjuder till att bli medburen tillsammans med miniräknare så att man kan räkna och garnnörda JÄMT!

  Vad jag gillar med din blogg? Varför jag läser?
  Humorn, syrligheterna, formuleringskonsten, iakttagelserna men mest kopplingen mellan vadsomhelst och stickning. Skitbra blogg, helt enkelt.

  Den här kommentaren gör inte anspråk på att vara rolig, men jag hoppas och tror att lite ärligt beröm råder bot på magont!

  SvaraRadera
 8. Va, ? Måste du ha en anledning för att le? Tycker du gör det mest varje gång vi ses. Men det kan ju bero på att du ser mig :-)Kram

  SvaraRadera
 9. En sån lite våg det vore ju något. jag håller tummarna för att jag vinner.
  Gillar särskilt när du skriver så där lite förundrad över vad som kan hända i vardagen, sånt man ser och hör när man iakttar och lyssnar.

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag följer din blogg för att ibland skriver du bara lite finurligt om vardagsliv och torp, ibland visar du fantastiska saker du gjort, och ibland är du så makalöst kreativ och påhittig att jag blir alldeles imponerad (som med "So you think you can knit")! Fattar inte hur du orkar hålla engagemanget uppe så där, och får tiden att räcka till, helt underbart att se tycker jag!

  Och så klart att jag vill vinna en våg! :-D
  Hälsar Blenda

  SvaraRadera
 11. Klart man vill vara med i utlottningen fast hit kommer jag ändå gång på gång.
  Du skriver så vackert att jag blir glad och rörd om vartannat ibland. Sen verkar du vara en osedvanligt trevlig person och så gillar jag att få se bilder från ert fina torp. Bland annat.

  Trevlig påsk på dig!

  SvaraRadera
 12. Vill så gärna vinna en våg o väga mitt wollmeisegarn som jag tröstshoppade när alla andra var på Grötö...(nästan alla, Mia var hemma o berättade vad jag köpt)
  Har ännu inte släppt So you think you can knit o hoppas jag kan visa resultat inom de närmaste 2 veckorna. O jag gillar Rolff o Dina stickningar o torpet är såå fint!

  SvaraRadera
 13. Klart man vill vinna. Och varför läser jag din blogg. Ska sanningen fram så har jag nyss hittat dig, men jag tycker om dina inlägg. Älskar lantlig charm och det finns det gott om i ditt inlägg idag. Garnglädje och lekfullhet är också lockande och sånt har jag redan sett en hel del av här. Du är på min favoritlista och jag återkommer absolut igen!

  SvaraRadera
 14. Visst vill jag jättegärna vinna en våg:) Men jag håller med Ulrika, det bästa med dig är att du har för mig gått från Visa Lisan till Finaste Lisan <3
  Puss o kram

  SvaraRadera
 15. Jag följer din blogg regelbundet och ser fram emot varje gång jag får träffa dig personligen. Tror inte att det finns något som du inte klarar av(mer än frivoliteter)när du provar det. Det strålar energi om dig.
  Kram

  SvaraRadera
 16. Jag har ju redan skrivit att jag vill vinna! Vart har den kommentaren tagit vägen?
  Hoppas att denna hamnar rätt!

  SvaraRadera
 17. Anonym9:21 em

  Var på din spetskurs för några veckor sedan och blev så glad och inspirerad så att jag stickat klart min kofta som legat i ett år bara för att ge mig själv lov att börja med Harunin. Tipset om Grötö gav en lördagsutflykt, nya bekantskaper och mer inspiration - bara den avslutande bården kvar på sjalen nu. Så främst ett tack för nyuppväckning av mitt stickintresse men med mitt nya spetsintresse så skulle ju en våg ge ytterligare en kick...// Maria

  SvaraRadera
 18. Hej! Jag vill jättegärna vinna en sådan utmärkt våg. Tyvärr har jag inte hittat din blogg tidigare, men jag följer Cecilia (handarbetskorgen) och hon tipsade om din tävling. Nu ligger även du bland mina favoriter, så i påsk ska jag läsa ifatt:) //anette

  SvaraRadera
 19. Jag måste erkänna att jag just snubblade över din Blogg via Cecilia där ovan. Men jag vart genast avis på växthus, vovve och grönt silke *Oooooo shiny!*

  En våg ja. Himla praktiskt när jag blandar färg! ;-)

  /Bengt

  SvaraRadera
 20. Jag såg utlottningen på Cecilias blog. Men brukar titta in då och då i alla fall. Var med i SYTYCK utmaningen i höstas.

  Är väldigt sugen på en riktigt bra våg som dessutom är så liten.

  SvaraRadera
 21. Åhhhh, vad jag skulle vilja vinna den där grymma vågen!
  (annars kanske man kan köpa en via dig?)
  Kram!

  SvaraRadera
 22. En sån behändig våg vore toppen att vinna.Tack för en härlig blogg o Glad Påsk!

  SvaraRadera
 23. Anonym10:47 em

  Skulle vara jättekul o vinna en våg. Jag läser o tittar på din blogg lite då o då. Det jag har i starkast minne är din lilla söta Larsson,som bara är så bedårande. Christina

  SvaraRadera
 24. Jag vill också gärna vara med och tävla om vågen, den skulle passa perfekt hos en som alltid räknar fel i garn och fibrer. Varför man läser din blogg? Den är varm och spännande och mysig (fast jag hoppas katten får komma ner från taket på torpet snart och myse framför en brasa...)!

  SvaraRadera
 25. Jag vill också vara med i utlottningen! Jag gillar att läsa det mesta du skriver, men allra bäst gillar jag när det handlar om stickning!

  SvaraRadera