lördag 13 mars 2010

nej nej nej

Hunden blev jätteglad när jag kom hem och hann hoppa upp och.. sätta... tassen... och... klon... i... kanten på min Laminaria som jag hade på mig för första gången idag och... slet... av... minst... ett... par... trådar! Jag vågar inte riktigt inspektera skadan. Är det illa är jag rädd att jag kastar ut hunden och sätter mig och gråter.

Kursen jag höll idag gick bra, så jag ska sätta mig och vara glad åt det en stund innan jag inspekterar hur jag ska lyckas punktreparera spetsmönstret.

Uppdatering: Laminarian lever. Efter lite hjärtlungräddning med lite virknål och en hoptovad tråd som gått rätt av är den nu lagad! Jag Lagade min spetssjal! Och jag ska ha kurs i att våga sig på spetsstickning imorgon. Heja mig!

6 kommentarer:

 1. Snyggt med det vita och torpet ser verkligen insnöat ut.

  SvaraRadera
 2. Nya bloggen är fin!
  Hoppas det inte blev så stor skada på laminarian! Håller tummarna!

  SvaraRadera
 3. Anonym7:30 em

  Håller tummarna! Hoppas det går att fixa till lätt.

  SvaraRadera
 4. Ojoj, snacka om katastrofläge! Skönt att det gick att fixa så bra!

  SvaraRadera
 5. Monica1:08 em

  Ja dessa kära fyrfota vänner. Vad de kan ställa till i sin iver att se matte. Tur att du kunde laga laminarian!
  Och på tal om gulliga huset. Låt det följa med dig på bloggen. Det är jättefint.

  SvaraRadera