söndag 14 mars 2010

inlägg 624 har tappat räkningen

När jag byggde om min blog stod räknaren på 6080?... Nu är räknaren borta.
Alltså, jag hade en siffra på ofattbara sextiotusenåttahudranånting och nu har jag tappat räkningen/ räknaren.
Kan man ställa in en ny räknare att börja på 60800? Jag som hade tänkt sikta på nån häftig siffra och ha en happening för att fira... Fast det där med att fira jämna nummer verkar alla andra göra, så jag tänkte fira besökare nummer 60954 eller så, men nu vet jag inte när det är.
Jag kan dock berätta att detta är inlägg nummer 624.

Glöm det här inlägget! Jag hittade min räknare, har designat om den och lagt den i kanten - och den hade redan tickat till 64000 medan jag inte såg på! Så nu tänker jag fira på 65 013 besök. Det har jag just bestämt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar