torsdag 11 mars 2010

garn trots allt

Vilken tajming! Jag hade ett möte på Vuxenskolan vid Redbergsplatsen halv fem, och just idag skulle Tummelisa ha extra öppet! Självklart rusade jag dit och möttes av underbara Petra i sin vackra Harunisjal och av Ann-Christin. Här skulle shoppas Colinette Jitterbugg till en sjal.
Men vad skulle jag välja?!

Medan färgerna låg och mognade på disken kikade jag runt lite och insåg plötsligt att jag behöver tre nystan baby cashmerino till ett par vantar i just den där knalligt gröna... "Oj då, det finns bara ett nystan kvar"

Jahapp. Då gav jag upp det (För idag. Jag ska fortfarande ha tre knalliga nystan. Sen.) och återgick till Jitterbuggarna. Efter mycken vånda ville hjärtat ha den blågröna. Två härvor tack. "Oj då, det finns bara en härva kvar"

Nää.

Så här sitter jag med två härvor härligt rosa i stället. För shoppas skulle det förstås ändå!
Och när jag kom hem hade min bok som jag hade beställt kommit hem i brevlådan! Hurra!

5 kommentarer:

 1. Bästa jitterbug-färgen! Jag har just börjat på en sån Haruni. Hurra!

  SvaraRadera
 2. Hm... Då ska jag nog välja ett annat garn till just Harunin... Men SJAL ska det bli! Var så säker.

  SvaraRadera
 3. Du behöver inte tänka så, jag ska ge bort min också så vi kommer inte att gå omkring i likadana sjalar. Jag tror det blir kanon med Haruni i den här färgen!

  SvaraRadera
 4. Nejdå Mia - Jag ska sticka en Haruni, men har inte bestämt vilken sjal som ska bli rosa och vilken som ska bli sommarhimlig. Jag väljer en stund till :)

  SvaraRadera
 5. Så kul att springa på dig igår, nu börjar Grötö-känslorna blomma!

  SvaraRadera