måndag 15 mars 2010

en revolution i blått

(...trots röd politisk identitet.)

Igår lade jag upp till en knallrosa sjal. Det är mitt jitterbugg-garn som ska bli en ljuvlig rektangel med löv på som jag ska svepa om mig i sommar. Samtidigt radar min blogroll i google reader upp tre stickbloggar i rad som visar bilder på Haruni. Igår på kursen lade en av mina deltagare upp sin version av denna ljuvliga spetssjal.

Men jag är ju så där speciell av mig ibland, och vill helt enkelt inte sticka det alla andra gör samtidigt. Jag tycker till exempel mindre om min ljuvliga Citron än vad den är värd, helt enkelt för att jag har för många andra Citroner att jämföra med... Men jag vill också sticka Haruni... Den är ju så fin. Så jag har en revolutionär plan:

Jag har beställt garn. När garnet kommer ska jag göra min Haruni. Men den blir klar först i sommar, lagom tills jag behöver en sommarhimmel att svepa om mig. Just det! Min Haruni blir BLÅ! Vad sa ni nu då?!

Eller vänta... Det är ju inte att vara speciell och gå emot strömmen... Det är ju bara att göra tvärtemot hur jag själv brukar göra? Nåja, Haruni-revoltion lagom till sommaren ska det bli i alla fall! På mitt sätt!

3 kommentarer: