lördag 27 februari 2010

paket!

Åh! Jag fick paket från min hemlis igår, fyllt med omtanke! jag blev dock lite störd när jag försökte fotografera... Katterna tyckte sakerna skulle ligga på deras vis, inte på mitt. (Notera, förutom Quisling till höger, en svart tass i vänster bildkant.)
Nu ikväll har jag provat Laktristeet till mackan. Åh! Så himla gott! Jag försökte fota alla delar i det fantastiska paketet, men bäst tajmade presenten (Ett Prickigt Paraply!) användes en kvart efter att jag öppnat, och låg därför på nedervåningen när kameran var framme. Men så insåg jag att den lilla prickiga shoppingkassen (som på pricken matchar paraplyet! Eller på prickarna menar jag...) fick inte vara med på kort sist, så nu fick den ta paraplyets plats på fotot. I paketet låg också en utskrift av mönstret på Annas Axelvärmare, som också garnet passar till! Underbar omtanke! TACK!


Sambon fick dock syn på garnet och önskade sig genast något grönt, så axelvärmaren kanske blir i ett annat ännu grönare garn... Återstår att se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar