måndag 22 februari 2010

insnöadJag är insnöad på riktigt. Jag skulle teoretiskt sett kunna få ut vår andra bil... men det skulle ta alla krafter jag har och ca 2 timmar idogt skottande. Dessutom är pendeltågen 30-60 minuter sena eller helt inställda enligt Västtrafiks sida. Så här sitter jag med laptop i knät och jobbar hemifrån. Har haft handledningsmöte via telefon. Hunden vill ut och kissa men ångrar sig på tröskeln för att det är kallt. Katterna jagar möss - men inte i ladan, utan i köket. Mössen verkar också tycka att det är kallt, och så vitt jag förstår katterna så gömmer de sig under kylskåpet. Det är obeskrivligt vackert ute, och helst av allt skulle jag vilja att jag hade ett sånt där jobb man inte kan sköta hemifrån, så att jag var insnöad helt från jobbet... Då skulle jag inte ha datorn igång, utan vara påklädd i sju lager och vara ute i allt det vita.

Igår tände vi bastun och njöt. Tjugo grader minus ute, och 80 grader plus inne. Vedeldad bastu med pudersnö utanför. Ryggmassage i värmen och en kall öl. Då hade vi det nästan oförskämt bra.

2 kommentarer: