tisdag 26 januari 2010

sju saker...

Gina (edit 2 feb: och nu tre till!) har givit mig en utmärkelse! Jag fick en liten kommentar om att hon gillar min blog, och sånt blir man ju jätteglad att höra! Nu var det ju en sån här "gör ditt och länka datt och skicka vidare dutt", och sådana har jag lovat mig för länge sedan att inte medverka i. Så alla som tycker det verkar roligt att avslöja sju saker om sig själva (Det var ditt man skulle göra) är härmed uppmanade att göra det - om ni vill.
Mina sju avslöjanden lyder så här:

1. Jag kan vara grymt effektiv, om jag bara sätter igång. Men jag kan vara olidligt lat ända tills det är bråttom... Att man aldrig lär sig?

2. Jag har tusen idéer i mitt huvud. Jämt. Men de flesta är bara ren galenskap.

3. Jag föddes med en extra stortå på höger fot, och trots att den är borta kommer mina fötter aldrig att vara riktigt som de ska...

4. Jag lärde mig kauka (kula) en gång, men är hiskeligt otränad. Flera gånger i veckan tittar jag ut över vår natur och önskar att jag vågade ta i ordentligt igen. I sommar ska det övas...

5. Jag hatade syslöjd i skolan. Garn, tyg och nål och sticka var mina svurna fiender.

6. Jag kommer alltid att tycka att du är bättre än jag, fastän jag börjar lära mig att jag kan vara ganska bra jag också.

7. Hade någon sagt till mig för tre år sedan att jag skulle bo i ett torp i Tollered med en älskad sambo, sex husdjur och en månadslön hade jag bara skrattat åt deras fantasier.

3 kommentarer:

 1. Roligt att få veta lite om dig.
  Kommer att följa din blogg.
  Kram Gina

  SvaraRadera
 2. Anonym7:57 em

  nummer sju var rolig. :) man vet aldrig vad som väntar. mycket gott är du värd, lilla kickan!

  SvaraRadera
 3. Due anni dopo orologi rolex replica nel 2018 Cartier ha rilanciato una replica orologi rolex completamente nuova serie di Santos con 13 orologi replica contrassegno referenze e casse di vari metalli. Questa seconda orologi replica siti affidabili versione dell’orologio ha modificato il design senza intaccare il rolex replica ch suo messaggio che, vecchio di oltre cent’anni, non manca mai di sottolineare la sua rolex replica infinita classe.

  SvaraRadera