måndag 25 januari 2010

koftkärlek

Jag är inte helt kompis med nya kameran ännu, men sambo lyckades knäppa en ganska kall bild, som trots lite oskärpa visar hur mycket jag gillar min nya kofta!
I övriga nyheter hade vi en trevlig söndag med goda vänner på besök. Å hade med sig ett par stickade tofflor "i stället för en blomma". En fantastisk idé som jag är mycket tacksam över, då gästtofflor är något jag försöker samla på i torpet... Tack igen för dem!


5 kommentarer:

 1. Tack själv för en mycket trevlig fika! God kladdkaka var det också. Hoppas vi ses snart igen.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag har skickat dig en utmärkelse som finns att hämta på min sida eftersom jag tycker om att läsa din blogg.
  Kram Gina

  SvaraRadera
 3. Vilken kofta! Vad har du använt för garn? Hur var det att sy i blixtlås? Jag är imponerad!

  SvaraRadera
 4. Försöker begripa mig på bloggnormerna... Är det här jag ska svara? Eller vid mitt inlägg? Efter ditt senaste inlägg?
  Hursomhelst: Nej, jag har inte sett någon dragkedja men tog för givet att någon som har fem nystan gående samtidigt följer beskrivningen petnoga och alltså syr i dragkedja också. Hur mycket garn gick det åt?

  SvaraRadera