söndag 10 januari 2010

Hunden åt upp den...Jag ringde hem i fredags eftermiddag, för att berätta att jag kom med ett tåg senare än planerat. Vi skulle få gäster och tidsplanen var redan lite tight. Ville inte spräcka planeringen... Sambo svarar.

Sambo: Hej. Vi har ingen middag.
Jag: Va? Hur? Vad menar du?
Sambo: Hund*** (lång harang svordomar här)

Sambo hade lagt fram en stor fin lammbog att tina, och sedan åkt iväg för att handla ingredienser till en potatisgratäng jag skulle göra. När han kom hem hade hunden ätit sig mätt på lamm.
Han har aldrig stulit mat förr, och jag kunde ju inte låta bli att skratta. "Hunden åt upp den" låter som ett så klassiskt skämt... Jag ringde gästerna, förklarade att vi var lite försenade, och fick ett gapskratt i luren. Vi åkte in i Floda och handlade en fläskfilé, och det blev en jättegod middag ändå, och vi hade en fantastiskt trevlig fredagskväll, med fantastiska gäster! Ni är så välkomna tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar