torsdag 28 januari 2010

bygga stash

Jag har fått ett UNDERBART paket av min hemlis (Ja, jag vet vem hon är, men jag njuter av att bli lite bortskämd av just henne), men måste skämmas. Jag har på fyra dagar inte lyckats ta en vettig bild av det ljuvliga innehållet. En mjuk, mjuk, mjuk härva Posh Yarn Diana i en nästan odefinierbart skiftande färg mellan grön, beige och lila.
I samma paket låg en shoppingkasse. Svart med vita prickar! Hurra! Den är så jag och så fin! Fick även servetter och små doftljus, som jag tänker duka med när vi ska ha en mysig middag någon dag.

Sedan har jag köpt garn av Efva, som färgat en nyans hon kallar Machiato, och hon hade ju lagt upp en jättefin bild på härvan jag köpte... Så den snodde jag och lade här. Den är lika fin i verkligheten, men även mjuk och på riktigt!
Sedan gjorde jag faktiskt som Mia sade och stalkade Madelinetosh's etsy-sida ett par dagar... Det ledde till att jag kastade mig över en härva 2bloomsbury (dark) - tosh merino light"! Och så här i efterhand ångrar jag att jag inte köpte två. De bör dimpa ner i brevlådan när som helst. Det pirrar i fingrarna av förväntan nu.
OS-förberedelserna går vidare. Jag ska sticka en Citron i knallgrön Angorett som jag köpt från Liene. Det blir en fantastisk stickning i en stressig tid, då den ska bli pendel- och väntetidsstickning. Jag hoppas jag hinner se lite av vad några svenskar lyckas åstadkomma i OS också. Heja heja!

4 kommentarer:

 1. Å, lyllos dig till madelinetoshgarnet, det är säkert assnyggt. Vilken bra hemlis du verkar ha också!

  SvaraRadera
 2. Man måste ha en stash, vet ju aldrig när man behöver lite olika garn. Kul att du tyckte om garnet, jag har aldrig stickat något tidigare med BFL, men det är ju så mjukt så vad som helst blir nog bra!

  SvaraRadera
 3. Hemlisar och överraskningar är härliga! ;)

  En award kan du hämta hos mig - om du vill.
  Jag har fått en och vill ge den vidare till alla som finns bland mina länkar.
  Hoppas att du, som ger så mycket till mig via din blogg, vill ta emot den.
  Hälsningar från Ingela K
  http://kreativitetsbloggen.blogspot.com/2010/01/overraskande-award.html

  SvaraRadera
 4. Hej, har du fått garnet än? Jag är Mycket nyfiken!

  SvaraRadera