söndag 22 november 2009

dilemma på kanten

Min jättegröna mössa är färdigstickad, med undantag för kanten. Hade tänkt mig en knallröd I-cord för att verkligen få den att lysa... Men så började jag fundera. Jag har ju knallrött hår, som skulle se mindre knallrött ut bredvid en knallröd kant. Så nu undrar jag vad det ska vara för kant egentligen? Vad tycker ni?

13 kommentarer:

 1. Jag läste helt fel "Dimma på kanten" och tänkte på utsikten från torpet eller så, men sen kom jag på att det kanske var för att du ska ha lite "dimma på kanten" av mössan.

  SvaraRadera
 2. Varför inte en kant med zauergarnet som ju går i grönsvart, var det väl. En fin avrundning, tycker jag. Kram

  SvaraRadera
 3. Carina: Det garnet ska ju bli en kofta... och så skär sig de olika gröntonerna.
  Elisabeth: Dimma säger du... hm... luddigt kanske vore något...

  SvaraRadera
 4. Åh ja, dimma på kanten! Fluffigt i gröngrått! Det hade jag nog gjort. Fin fin idé!

  SvaraRadera
 5. Jag provade vitt fluff, och det såg bra ut när jag hade det i händerna, men nu ser det ut som om jag hejar på Hammarby. Den vita kanten måste bort, och sedan blir den nog röd i alla fall. Eller samma grön som mössan så får mitt hår vara det röda... kanske.

  SvaraRadera
 6. the article is very petrifying, hopefully it can be useful and an important lesson.

  Obat Herbal Untuk Mengatasi Ejakulasi Dini

  SvaraRadera