fredag 9 oktober 2009

Yo babe!

Det blir inte alltid som man tänkt sig! Snacka om hip hoppigt projekt... Jag ville sticka Rose Red i knallgrönt, men hade inget knallgrönt hemma, så vad gör man? Man testar i ett annat garn förstås? Stickfasthet - you must be joking? Provlapp - I think not! Jag tutade och körde... och stickade en Enorm Mössa.

Just nu är den i tvättmaskinen i ett filtningsexperiment, för jag gillade den verkligen! Den var bara stor... No big deal? Nåja, mönstret var Ljuvligt och Ysolda fortsätter att triumfera som en av mina favoritdesigners. Nu vill jag bara ha knallgrönt garn så att jag kan göra den igen!

4 kommentarer:

 1. Mönstret är superroligt att sticka - min första hamnade också i tvättmaskinen...

  SvaraRadera
 2. Skratt!! Underbar bild! Jag gjorde precis som du! Sket i allt vad stickfasthetsprov heter & körde igång direkt. I familjen finns en dotter på 11 (om den skulle bli liten) och en moster med abnormt stort huvud om den skulle bli din modell. Och en massa huvud-storlekar mitt i.
  Den passade inte mig - för liten. För stor för dottern men perfekt på min mor!
  Vem behöver stickfasthets-tester när det finns stor släkt??? Heheheeeee... inte för inte jag i grund & botten är en äkta streetdansare! :P

  SvaraRadera
 3. Ska man behöva räkna maskor och sånt... har sett en del aningen för stora Rose red här och där.
  Har en tanke om att göra en svart, kanske måste räkna innan jag kör igång!
  Läste om ert fina torp - GRATTIS! - man ska gå på magkänsla (och lite förnuft) när man gör "stora" affärer!

  SvaraRadera